Ghostwriting - 9003.nl
17719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17719,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ghostwriting

 

Er zijn tal van redenen om een ghostwriter in te schakelen. Omdat je een drukbezet ondernemer, politicus of specialist bent. Omdat je een volle agenda hebt en je focus wilt houden op andere zaken, terwijl je boek tot stand komt. Of omdat je jouw verhaal zo professioneel mogelijk gestalte wilt geven.

 

De ghostwriter stelt je in staat om jouw verhaal de glans te geven die het verdient. Ook al krijg je hulp, voor het publiek blijft de ghostwriter onzichtbaar. Wil je tijd besparen of een inhoudelijk betere tekst leveren, dan helpt de ghostwriter je en biedt een toegankelijke schrijfstijl, die een groter publiek boeit.

 

Door maandelijks contact blijft er vaart in de voortgang. Reken op een minimale tijdsduur van een half jaar; een jaar biedt echter meer zekerheid voor een solide eindproduct. Een goede ghostwriter biedt een extra paar ogen, denkt vooruit en let ook op commerciƫle belangen, de wensen van uitgevers en promotiekansen.

 

Hoeveel mensen dromen niet van hun eigen boek? Gun jezelf de gelegenheid tot een (kostenloze) persoonlijke kennismaking, want een klik met de ghostwriter is onmisbaar voor het halen van de eindstreep.