Arne Peter Braaksma - 9003.nl
17348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17348,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Arne Peter Braaksma

Arne Peter Braaksma

 

Bevlogen allround interim professional actief als bedrijfsjournalist, interviewer, eindredacteur, copywriter en manuscriptbegeleider. Uw adviseur en business partner met ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en de publieke sector.

 

Wat is het verhaal achter het verhaal? Mijns inziens wil ieder mens en ieder bedrijf volop tot zijn recht komen. Het juiste woord op de juiste plaats maakt dat mogelijk! Geraakt door een tekst? Dan doet het wonderen en stijgt het boven alles uit.

 

De beste resultaten komen vaak tot stand dankzij een extra paar ogen of de goed uitgezochte samenwerking met de juiste expertise. Neem een onderzoekende geest in de arm om uw verhaal extra impact te verlenen!

 

Woonde in Widford en Welwyn Garden City (Engeland), Katmandoe (Nepal), Ulaanbaatar (Mongolië) en Kandy (Sri Lanka). Focust op mensen en mensenrechten, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Interviewde mensen van China tot Canada en van Ecuador tot Westelijke Sahara.

 

Maakte met fotografe Ellis Jansen het toekomstgerichte boek Nederlanders: van partizaan tot pionier. Werkte als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk, Repair Café en Amnesty International.

 

Gaf Engelse les op basisscholen en in kloosters in Nepal, Mongolië en Sri Lanka. Reisde per kano door de Amazone, per Trans-Siberië Express naar Beijing en liep door de Gobiwoestijn.